Recept: chocolade bakjes met aardbeien

Eetbare bakjes van chocolade gemaakt in een cupcakevorm, gevuld met mascarpone en met een aardbei erop....lekker!



Ingrediënten (8 cupcakevormpjes):

150 gram pure chocolade
175 gram mascarpone
40 gram poedersuiker
8 klein aardbeien
Restjes van brownie of chocolate koekjes

Bereiding:

Doe de chocolade in het kommetje van de au bain-marie pan en smelt de chocolade. Laat de chocolade even afkoelen. Verdeel de chocolade over de papier cupcakevormpjes. Zet de vormpjes in de koelkast en laat 10 minuten hard worden. Doe nog een tweede laag chocolade. Zet de vormpjes terug en laat helemaal haard worden.

Klop de mascarpone met de poedersuiker, doe het mengsel in een spuitzak.

Haal de cupcakevormpjes voorzichtig los van de chocolade.  Vul met de mascarpone crème en versier met de verkruimelde brownie of koekjes en de aardbeien.

Voor vragen, je mag een email sturen naar info@tapasintiel.nl