Alles kan glutenvrij zijn!

Hou je van bladerdeeg, soesjes en taarten, maar heb je een glutenallergie? Dan moet je bij Tapas in Tiel zijn! Alles is zelfgemaakt, geen kant en klaar pakje, zoals de klanten van Tapas in Tiel zijn gewend.

Na een lange tijd recepten te hebben verbeterd, ben ik blij om jullie te laten weten dat alle aanbiedingen van Tapas in Tiel (hapjes, taarten, smeersels…) glutenvrij bereid kunnen worden.

Ik heb al jaren last van glutenallergie en ik ben de laatste maanden mijn recepten ook glutenvrij aan het maken. Zonder dat de smaak  en de structuur wordt aangetast. Ik heb dit bereikt en ik wilde ook dat de prijzen van mijn catering niet zo hoog worden als bij de glutenvrije producten in de supermarkt of andere winkels. Dat heb ik ook bereikt en ben nu helemaal tevreden.

Sinds het begin van mijn catering heb ik van klanten veel vraag naar glutenvrije producten gehad.  Ik kon toen, uit een beperkt assortiment, smakelijke catering voor hen verzorgen (alles in aparte bakjes geserveerd, zonder kruisbesmetting). Klanten waren heel tevreden, maar ik wilde dat de mensen met allergieën ook álles van mijn  aanbod konden eten, zonder uitzondering, zonder bang te zijn voor kruisbesmetting met de hapjes van de andere gasten als ze bij ongeluk iets wilden proeven. En dat kan nu: kroketten, gehaktballetjes, taartjes en zoete lekkernijen… zelfs de High Tea kan ik glutenvrij aanbieden! (ja, de croissantjes ook). 

Houdt mijn website (www.tapasintiel.nl)  in de gaten, en je zult foto´s van nieuwe (glutenvrije) hapjes in het assortiment zien voorbijkomen, of kijk direct naar het aanbod, ik heb al veel toegevoegd. Is er iets dat jij toch zou willen hebben en het zit er niet tussen? Geen zorgen, stuur gerust een mailtje naar info@tapasintiel.nl!

Maar ik heb nog meer nieuws: ik kan ook lactose- en suikervrij hapjes en zoete lekkernijen bereiden. Ik gebruik als suikervervanger een product dat geen nasmaak heeft, zo lekker dat je het verschil met de gewone suiker niet kunt merken! Mensen met diabetes kunnen gerust alles opeten.

Overtuig jezelf en  probeer mijn  gluten- lactose en/of suikervrije producten en oordeel zelf!
Sonia Mas
www.tapasintiel.nl
info@tapasintiel.nl