Recept: Krokant van mascarpone en aardbeien


Snel om te maken....snel om te eten ook!



Ingrediƫnten (12 stuks):

9 plakjes wonton, ontdooid
2 eetlepel poedersuiker
½ koffielepel gemalen kaneel
25 gram gesmolten boter
125 gram aardbeien, in niet erg dunne plakjes gesneden
Poedersuiker, om te strooien

Ingrediƫnten vulling:

25 gram poedersuiker
250 gram mascarpone

Bereiding:

Meng de poedersuiker met de kaneel. Snijd de wontonvellen in vieren, bestrijk ze met de gesmolten boter en bestrooi ze met de poedersuiker. Leg ze op een met bakpapier bekleed ovenplaat en bak ze 3-4 minuten op 200 graden, tot ze er goudbruin en knapperig uitzien. Laat ze afkoelen op een rek.

Klop de mascarpone los met de poedersuiker.

Verdeel de mascarpone room over 12 wonton-vierkanten, bedek met een aardbeiplak en een beetje room (dat blijft makkelijk plakken), bedek met een wonton, doe meer room, nog een plak en bedek met een wonton.

Bestrooi met poedersuiker en serveer onmiddellijk (anders zullen de aardbeien de knapperige wonton bevochtigen)

Voor vragen, je mag een email sturen naar info@tapasintiel.nl