Recept: Gevulde eieren

Geen standaard vulling voor deze eieren: wij gaan iets anders maken….



Ingrediƫnten (4 personen):

4 eieren
60 gram mayonaise
1 koffielepel Dijonmosterd
1 ui, gesnipperd
25 gram half gedroogde tomaten, uitgelekt
1 eetlepel kappertjes
2 ansjovis
verse peterselie
zout en peper
bieslook, gehakt, voor garnering

Bereiding:

Om de eieren te koken en ze er mooi uit te laten zien, doe je het volgende:

Doe ze in een pan bedekt met water (zonder zout), zet het vuur maximaal aan en als het kookt, laat je ze 3 minuten koken, zet het vuur uit en laat ze 8 minuten in het water rusten. Verfris een minuut met koud water. Giet af, laat afkoelen en pel.

Snijd de eieren doormidden, verwijder de dooiers en verwijder een beetje van de onderkant van de eieren (zodat ze op het bord blijven).

Doe de dooiers en de rest van de ingrediƫnten in de gehaktmolen en mal tot een pasta. Doe ze in een spuitzak en vul de eieren.

Bestrooi met bieslook. Bewaar tot gebruikt in de koelkast.

Voor vragen, je mag een email sturen naar info@tapasintiel.nl