Fijne Kerst!

Het jaar is weer bijna voorbij!  Het was een drukke jaar in Tapas in Tiel, ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen. Ik ben blij dat ik veel mensen blij heb gemaakt met mijn hapjes en taarten. Dit jaar is het jaar dat meer heb ik gekookt voor mensen met allergieĆ«n (gluten, lactose, noten...) en is altijd leuk om te horen dat die mensen dat eten buiten thuis vinden moeilijk om lekkere dingen te eten, bij mij is het gelukt. Dat is mijn doel elke keer dat ik neem een bestelling.

Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan de mensen waar ik niet kon helpen omdat ik al vol zat. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik heb alleen maar 2 handen šŸ˜‰ Als jij wilt per se dat ik voor jou hapjes maak, vraag het met genoeg tijd vooraf, mijn agenda is altijd snel vol!

En ik ben er trots om te zeggen dat ik heb veel klanten niet alleen uit Tiel, maar van de (ver) omgeving ook, het verbaast me nog dat mensen van zo ver komen om mijn hapjes op te halen. Bedankt!


Sonia