Hapjes met vis

Als u de muis op de foto zet, ziet u een kleine beschrijving van het gerecht

Rijst, roze garnalen en pinda´s Rijst, basilicum pesto, gerookte zalm, komkommer Garnalen met aardappel en garnalen (geserveerd warm o ingevroren)Gezouten kabeljauw met tomaten en basilicumolie 
 Courgette, monchou (kaas) en tonjijn Bakkeljauw is gedroogde gezouten vis, bereid op de traditionele Spaanse manier. Warm geserveerd met een zachte smaakt. Dit op de foto heeft een top van citroen en bieslook. Bakkeljauw is gedroogde gezouten vis, bereid op de traditionele Spaanse manier. Warm geserveerd met een zachte smaakt. Dit op de foto is de klassieke manier. Komkommer met tonijn,bosui en uitjes Zelfgemaakte gemarineerde zalm met roomkaas crème  Rolletjes met garnalenpaté, gemaakt met verse garnalen. Lekker warm of koud. Rolletjes gerookte zalm met brood en zachte kaas met bieslook. Ook glutenvrij verkrijgbaar