Tapas in Tiel


(L´Exquisit betekent Verrukkelijk)De lekkerste tapas op te halen in Tiel: hapjes, salades, brood, taarten...Voor thuis, vergadering, feestjes. Kleine en grote groepen mogelijk. Ook glutenvrij. Vraag een gratis offerte aan info@tapasintiel.nl. Brengen ook mogelijk.

Mijn naam is Sonia, ik ben Spaans en woon al bijna 20 jaar in Tiel. Ik werk de laatste jaren voor verschillende Spaanse tijdschriften: daarin publiceerde ik recepten (meer dan 2.300) en (zelfgemaakte) foto´s van mijn favoriete gerechten en ontwikkeld recepten als foodstylist en -fotograaf.

Door mijn passie van eten, ik besloot in 2014 te beginnen met het delen van mijn beste hapjes, omdat ik geniet van het maken er van en zodat ook anderen kunnen genieten...

Hebt u iets te vieren en wilt u dit doen met bijvoorbeeld vrienden of familie tijdens een gezellig etentje? of wil u iets doen voor een vergadering in u werk? Dan kan ik dit voor u verzorgen met de lekkerste hapjes of broodjes...maar ook met brood, salades... alsook toetjes of taarten... Neem gerust een kijkje hierboven in het ¨Aanbod¨ zodat u een idee krijgt van alles dat ik kan maken...Zoek u glutenvrij producten? Dan kunt u een kijke nemen in deze pagina: ¨Glutenvrij¨ Ik maak ook taarten met suikervervangers, vraag naar de mogelijkheden.

Ik gebruik alleen de beste en mooiste ingredi├źnten en alles is met liefde vers huisgemaakt. Geen onnodige e-nummers van toepassing. Ik kan rekening houden met allergie├źn of speciale behoeften. De minimale bestelling voor tapas is voor 4 personen (minder personen in overleg, grote groepen ook mogelijk) en ik kan een gratis offerte maken naar uw wensen, met gerechten van uw keuze die op de site staan of ik kan zelf een menu voor u bedenken. U kunt dan kiezen uit koude gerechten en/of gerechten die u in de oven kunt verwarmen.

Taarten (ook suiker- gluten- en lactosevrij), gebakjes, koekjes en brood kunnen in kleine hoeveelheid bestellen worden (in overleg).

Het is heel druk de laatste maanden, zorg dat uw bestelling op tijd stuur. vol = vol!

De bestelling dient te worden opgehaald in het centrum van Tiel. Bezorgen is ook mogelijk tegen een meerprijs. In Tiel bezorg ik voor €5.-. ook Passewaaij. De prijzen voor bezorging rondom Tiel vindt u hier.

Heeft u vragen, stuurt u mij dan een email (info@tapasintiel.nl) en ik vertel u graag over de mogelijkheden.

Ik hoop dat u binnenkort mijn hapjes gaat proberen en dat u zul genieten van een gezellig diner.Sonia Mas

Ga snel naar:

Veelgestelde vragen
Beoordeligen
Actuele aanbod
High tea
Prijslijst
Cadeaubon kopen 

                          
Sonia Mas - Tiel - Heb u een vraag? App mij  of bel naar 0629040564   

KvK: 55914020 


Volg Tapas in Tiel